Om du funderar på att ta MC-körkort 2022 och få uppleva den totala känslan av frihet finns vi på Körskolan.com till hands för att hjälpa dig med din A-behörighet. Vi erbjuder både traditionell utbildning och intensivutbildning, samtliga av våra MC-utbildningar genomförs i Kungsbacka, Mölnlycke och Mölndal. Hos oss får du personlig service och rådgivning så vi tillsammans på bästa och smidigaste sätt kan nå dina drömmar om ett MC-körkort.

Innan du påbörjar din MC-utbildning

Innan du kan påbörja din MC-utbildning och börja övningsköra för att få din A-behörighet och ditt MC-körkort i hand krävs det att du skaffat ett körkortstillstånd med hälsodeklaration. Både körkortstillståndet och hälsodeklarationen ansöker du om hos Transportstyrelsen, förslagsvis smidigast på deras hemsida. Du behöver även genomgå ett syntest, vilket du enklast gör hos en optiker.

Utbildning efter din förmåga

Hos oss på Körkortsexperten kan du anpassa din MC-utbildning efter din egen förmåga. Vi erbjuder både traditionell utbildning och intensivutbildning så du själv kan välja hur du ska gå tillväga för att ta ditt MC-kört. Alla våra körpass är på 80 minuter och anpassas helt efter din förmåga och din dagsform, vi vill alltid att du ska få ut maximalt av din körlektion.

Trafiksäkerhet – högsta prio

När vi är ute på körpass med våra elever är säkerheten såklart högsta prio, både för elev, lärare men även för medtrafikanter. Hos oss får du hyra fräscha och trafiksäkra motorcyklar och utrustning om du är i behov av det. Vi vill på ett tryggt och säkert sätt lära dig rätt från dag 1 för att du ska bli bästa trafikant när du väl tagit ditt MC-körkort och ska köra på egen hand.

Välkommen till friheten med MC-körkort!

Att ta MC-körkort ska vara kul. Hos oss på Körskolan.com gör vi allt för att du ska trivas och tycka att det är roligt med både teori och körning. Tillsammans lyckas vi som bäst!