Begagnade lastbilar

Om du är på jakt efter nya eller begagnade lastbilar ska du vända dig till Nordströms Beglast utanför Kristianstad. Hos oss hittar du ett välfyllt och välsorterat sortiment med lastbilar och andra tunga fordon. Att du väljer att köpa begagnade lastbilar istället för nya behöver inte betyda att du köper en sämre produkt, hos oss köper du bästa kvalitét hur eller hur.

 

Stor fordonspark

I Nordströms Beglasts fordonspark hittar du inte bara våra nya och begagnade lastbilar, här finner du även mängder av reservdelar och andra maskiner till försäljning. Vår fordonspark är idag Nordens största och är uppmätt till hela 100,000 kvadratmeter. Med andra ord så får vi plats med ett och annat och på så sätt kan vi uppfylla dina önskemål och behov.

 

Renoverar och återanvänder – för miljön

Nordströms Beglast värnar för miljön. Vi jobbar dagligen aktivt med att minimera påverkan på miljön på ett flertal olika sätt. Vi besitter ett miljöcertifikat på företaget som intygar just detta. Istället för att skrota delar som går att renovera och återanvändas så gör vi just det, renoverar och byter ut delar som sedan kan användas i t.ex. våra begagnade lastbilar.

 

Sakkunnig personal

Att renovera, demontera och återanvända reservdelar i t.ex. begagnade lastbilar kräver bred kunskap och stort intresse. Hos Nordströms Beglast är du som kund garanterad professionell hjälp av kunnig och erfaren personal. Vår personal är också oerhört servicemanlig, tillmötesgående och lyhörd, vi vill att den högklassiga servicen ska genomsyra hela vår verksamhet.

 

 

Kompletta begagnade lastbilar

Norströms Beglast ska falla naturligt som ditt förstaval när du letar nya eller begagnade lastbilar. Vi står redo att uppfylla dina önskemål och behov när det gäller köp av både lastbilar, traktorer och reservdelar. Vi vill kunna erbjuda dig precis det du är på jakt efter utan att du behöver söka dig till flera aktörer.

 

 

45 min

 

September 2018