MC-kort så snart som möjligt

För dig som vill ta MC-kort

MC-kort förareVälkommen till MC-kortet.se, till för dig som vill ta MC-kort. Syftet med denna sida är att ge dig som funderar eller håller på att ta motorcykelkörkort den information du behöver, samlad på ett ställe. I menyn ovanför hittar du länkar med all information du behöver på vägen till ditt körkort.Här har vi samlat information om:

  • Övningskörningen
  • Riskkurserna
  • Teoriprovet
  • Uppkörningen
  • Kostnader för körkortsprovet
  • Motorcyklar för nybörjare
  • Kostnader för försäkring
  • Utrustning

MC-kortet.se uppdateras löpande. Den tillgängliga informationen om MC-kort uppdateras löpande. Vi bloggar även om frågor relaterade till MC-kort och siktar på ca 3 inlägg i veckan. Vårt mål är att genom lättillgänglig information och nyheter bidra till att fler människor får upp ögonen för det underbara livet på motorcykel!

Kakor

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som en webbplats begär att få spara på besökarens dator. Kakor används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i kakan kan också  användas för att följa en användares surfande på webbplatser som använder samma kaka.

Det finns två typer av kakor. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på besökarens dator, kakan har då ett utgångsdatum. Den används till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan användaren senast besökte den aktuella webbplatsen förra gången. När utgångsdatumet passerats raderas kakan när användaren återkommer till den webbplats som skapade den.

Den andra typen av kakor kallas sessionskakor och saknar utgångsdatum. Under tiden en användare är inne och surfar på en sida, lagras den här kakan temporärt i användarens dators minne exempelvis för att hålla reda på vilket språk denne har valt. Sessionskakor lagras inte under en längre tid på användarens dator, utan försvinner när användaren stänger sin webbläsare.

Integritetspolicy

Här kan du läsa vår integritetspolicy.

.
Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+